Ineke Kouwenberg

 

“Met mijn TIK voor Communicatie help ik kleine ondernemers om meer klanten te vinden. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien doordat ze vat krijgen op hun communicatie, doordat ze hun boodschap kunnen vertellen en nieuwe klanten vinden. Dat is voor mij het mooiste wat er is.”

Ineke Kouwenberg is specialist in marketing-communicatie, media en tekst. Ze is een deler en een mensenmens. Creatief, ervaren en betrokken.
Haar TIKs deed ze op in haar jaren als marketing- en communicatieadviseur bij de regionale omroep West, als communicatiedeskundige van Stichting de Haven, als ondernemer met haar bedrijf TIK Tekstproducties en tijdens tal van trainingen en opleidingen. Vorig jaar rondde ze haar laatste studie af: FMA aan Nyenrode Business Universiteit.
Nu is ze er voor jou.

“Ik zet al mijn ‘TIKs’ in om jou te helpen je doel te bereiken, of zelfs je droom waar te maken. Hoe? Doordat je je doelgroep weet te bereiken, de juiste kanalen kiest en die slim inzet. Volgens een goed plan en met echt goede, overtuigende teksten.”

Delen
Ineke is een deler. Geen wonder dat een deel van haar diensten gratis is. Echt gratis. Zo hoef je nu en in de toekomst niet te betalen voor de tweewekelijkse tips in TIKe-zine en het e-boek ’21 Routes om Meer Klanten te Vinden’ is gratis voor nieuwe abonnees van het e-zine.
“Voor wie net wat meer wil, of nodig heeft, stel ik graag een goed plan op. Ik noem dat een communicatiePlan van Aanpak, ik geef advies op maat en heb tekstservice voor effectieve artikelen, webteksten etcetera. Onder de kop ‘diensten’ lees je er alles over.”

TIKs for free
“Ik heb talenten gekregen om ze te delen. Daar geloof ik in. Daarom schrijf ik onder de noemer ‘TIKS for free’ al jaren gratis teksten voor goede doelen. Zoals Gevangenenzorg Nederland, Stichting Alzheimer en Stichting De Haven.
Het is mijn droom om met TIK voor Communicatie straks ook mensen te ondersteunen die vanuit een lastige situatie een goed bestaan op kunnen bouwen. Ik hou je op de hoogte!”

Tot snel!
Handtekening Pientje rood

 

 

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company