Elke ondernemer kent rustiger periodes. Dat is maar goed ook. Want soms heb je alle tijd nodig om je business weer goed op de kaart te zetten.
Ter inspiratie geef ik je 5 heel verschillende methodes, die je allemaal gratis naamsbekendheid opleveren. Dan is die rustige periode zo voorbij 😉 

Organiseer een wedstrijd en zoek publiciteit.

Nodig mensen uit om iets moois te doen dat alles te maken heeft met jouw expertise of dienstverlening. Laat ze iets ontwerpen, schrijven, oplossingen bedenken .. leef je uit. Natuurlijk loof je een waardevolle, maar niet al te dure prijs uit.
Kondig de wedstrijd aan op je eigen (social) media én in een persbericht dat je naar de (regionale) pers, vakbladen en relevante websites stuurt.

Sponsorbakfiets_reclame-stickers-bakplakkersBesticker je auto, fiets of keukenraam.

Advertentieruimte is duur, behalve als de ruimte van jezelf is. Maak van je auto, je fiets of bolderkar een rijdende reclamezuil of tover je keukenraam om tot een reclamebord. Zo weet voortaan elke voorbijganger van je bestaan.

Ga flexwerken.

Het nieuwe werken is hot. Voor ondernemers, maar zeker ook voor professionals in allerlei sectoren. Flexwerkplekken zijn broedplaatsen voor mooie, nieuwe contacten en inspiratie. Zomaar een middagje aansluiten kan bijvoorbeeld bij Seats2meet, Nomadz of natuurlijk op mijn ‘eigen’ Haagse flexkantoor: De Byzaak.

Vraag een aanbeveling op LinkedIn.

Heb je onlangs een mooi project afgesloten, een klant geholpen waarvan je weet dat hij of zij erg tevreden is? Vraag een aanbeveling op LinkedIn of een ander medium waar jouw doelgroep komt. Want: mond-tot-mondreclame is nog altijd de allerbeste reclame.

Kijk achter je netwerk.

De schat van je netwerk zijn misschien niet eens de contacten zelf. Als je verder kijkt, achter je netwerk, zie je de relaties van je relaties. Dat zijn er bij elkaar zomaar honderden. Investeer daarom bewust in je bestaande relaties: wees gul met je kennis, je expertise en je hulp. Zodat ze over je gaan praten. Want: mond-tot-mondreclame … inderdaad! 😉 

—————————————————————————————–

Is het tijd voor een écht plan?

Ben je eraan toe om jezelf en je business echt op de kaart te zetten? Ik geloof dat een goed en doordacht plan je helpt om maximaal zichtbaar te zijn én daar optimaal profijt van te trekken. Zodat klanten ‘als vanzelf’ naar je toekomen.

Met mijn TIK voor Communicatie help ik je graag zo’n plan te maken.
Laten we beginnen met een GRATIS inspiratiesessie, waarin je minimaal twee bruikbare tools krijgt om jouw business optimaal en effectief zichtbaar te maken bij jouw doelgroep.Gratis inspiratiesessie

Klik op de button, dan krijg je direct toegang tot mijn agenda om een afspraak te maken. Ik kijk naar je uit!